سئو درون صفحه ای

سئوی درون صفحه‌ای(سئو On-page)؛ چگونه کاری کنیم گوگل بفهمد در صفحه‌ها چه چیزی وجود دارد

سئو بر روی صفحه یا سئو On-page و یا سئوی درون صفحه‌ای، فرآیند تضمین اینکه سایت شما قابل‌خواندن برای موتورهای جستجو است، می‌باشد. آموزش درست در صفحه جستجوگرها به این دلیل مهم است که اطمینان حاصل شود که گوگل کلمات کلیدی را که می‌خواهید جستجو می‌کند که این امکان فرصتی آسان برای به دست آوردن بهبود عملکرد کلی وب‌سایت شما می‌باشد.


سئو بر روی صفحه شامل ملاحظات زیر است:


اطمینان حاصل کنید که محتوای سایت برای موتورهای جستجو قابل‌مشاهده است.

اطمینان حاصل کنید که سایت شما از دسترسی موتورهای جست‌وجو جلوگیری نمی‌کند.

اطمینان حاصل کنید که موتورهای جستجو کلمات کلیدی را که می‌خواهید انتخاب کند.


اگر کمی وارد باشید، می‌توانید بسیاری از موارد سئو در صفحه که را می‌توانید خودتان را انجام دهید.


فکر نکنید به موضوعات تخصصی‌تر نیازی ندارید، لطفاً توجه داشته باشید که بخش‌های فنی در این فصل وجود دارد. شما هنوز هم باید این را مطالعه کنید بنابراین تا بدانید چه باید برای رسیدن به رتبه‌بندی در گوگل انجام شود، شما به‌راحتی می‌توانید تکنیک‌هایی که طراح وب یا توسعه‌دهنده وب را برای پیاده‌سازی تکنیک های سئو در این فصل برای رسیدن به رتبه‌ی بالا فرابگیرید.


چگونه می‌توان سایت خود را برای دارای سئوی اتوماتیک نمود.

این‌گونه می‌توانید مطمئن باشید سایت شما توسط گوگل و سایر موتورهای جست‌وجو وضعیت بهتری در جست‌وجو خواهد داشت.

1- چه لینک‌هایی بیشتر موردعلاقه‌ی موتورهای جست‌وجو هستند؟

http://www.examplesite.com/~articlepage21/post-entry321.asp?


Q = 3


چه افتضاحی!!


این نوع URL ها به‌خوبی موتورهای جست‌وجو را به‌اشتباه می‌اندازند. URL های تمیز منطقی‌تر، کاربرپسند و همچنین موردعلاقه موتورهای جست‌وجو هستند.


به‌عنوان‌مثال:


http://www.examplesite.com/football-jerseys


خیلی بهتر شد!


نگاهی سریع به نتایج موتور جستجوی گوگل می‌اندازیم. شما بخشی از سایت‌ها را 10 تای اول خواهید دید. این سایت‌ها مانند مثال بالا دارای آدرس‌های خوانا هستند؛ و با یک بخش بسیار بزرگ ... منظور من اکثریت قریب به‌اتفاق است. اکثر سیستم‌های مدیریت محتوای سایت دارای URL های موردعلاقه موتور جستجوگر ساخته‌شده در سایت هستند. اغلب این موضوع به‌سادگی امکان انتخاب در تنظیمات سایت شمارا فعال می‌کند. اگر سایت شما URL های موردعلاقه موتور جستجو نداشته باشد، وقت آن است که یک چت دوستانه با توسعه‌دهنده وب خود انجام دهید تا این مشکل را رفع کند!


ناوبری داخلی(منو)

هیچ محدودیتی در ساختار ناوبری سایت شما وجود ندارد. این می‌تواند هم مزیت باشد هم عیب! بعضی افراد مجبورند به دیدن یک انیمیشن یا مقدمه قبل از اینکه حتی بتوانند به سایت دسترسی پیدا کنند، مشغول شوند. در این فرآیند، برخی از سایت‌ها برای بازدیدکنندگان پیچیده است و این مقوله موتورهای جست‌وجو را مجاب می‌کند سخت بودن برای کاربران را در نظر بگیرد. سایت‌های دیگر با داشتن یک منو در بالای سایت یا در پایین سمت چپ پنجره مرورگر، آن را ساده نگه می‌دارند. این تقریباً تبدیل به یک استاندارد برای اکثر سایت‌ها شده است.


با پیروی از این استاندارد، سایت شما برای بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو برای درک سایت خود به‌مراتب آسان‌تر می‌شود. اگر قصد دارید این کنوانسیون را از بین ببرید، باید بدانید که این احتمال وجود دارد پیدا کردن صفحه را برای موتور جست‌وجو سخت‌تر کنید.


به‌عنوان یک قاعده کلی، هرچه برای کاربران آسان‌تر می‌شود برای گوگل هم آسان‌تر شده است.


مهم‌تر از همه، ناوبری داخلی (منو)شما باید از لینک‌های واقعی باشد نه تصاویر.


اگر منو سایت اصلی شما در حال حاضر از تصاویر ساخته‌شده است، از طراح وب خود بخواهید آن‌ها را به متن تغییر دهد! اگر منو سایت اصلی در متن وجود نداشته باشد، صفحات داخلی شما تقریباً برای گوگل و سایر موتورهای جستجو ناشناخته خواهد بود. برای افزایش پیشرفت سئو، پیوندهایی به صفحاتی که می‌خواهید برای موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان در صفحه اصلی قابل‌مشاهده باشند، شامل می‌شوند.


آموزش سئو : با قرار دادن لینک‌ها به‌طور خاص بر روی صفحه اصلی، عنکبوت موتور جستجوی گوگل می‌تواند به سایت شما برسد و به‌سرعت درک کند که کدام صفحات در سایت شما ارزشمند برای هر جست و جستجو است.

منبع : https://seo8.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.